Like what?? just guess.


this picture is a value of ‘suatu ketika’. di mana, i got a suite blazer for my size. but it just ‘saja cuba’ dan mmg ngam. so xlepaskn peluang to snap that moment. im just dreaming to be a part of this community. 


now, im involve in a family bussiness with informal dress up. and im happy who am i. Thanks Allah for all of this gift.



#gambarkenangansaja
#tibatibarindunakusyagambarseniripakaiblazerpinjam
#hahahaha
#throwback
#entepreneurship
#ENT300
#DAIS
#DiplomaInAccountingInformationSystem
#UiTMPerlis
#august2013
#InstaMagAndroid

Like what?? just guess.


this picture is a value of ‘suatu ketika’. di mana, i got a suite blazer for my size. but it just ‘saja cuba’ dan mmg ngam. so xlepaskn peluang to snap that moment. im just dreaming to be a part of this community.


now, im involve in a family bussiness with informal dress up. and im happy who am i. Thanks Allah for all of this gift.

#gambarkenangansaja
#tibatibarindunakusyagambarseniripakaiblazerpinjam
#hahahaha
#throwback
#entepreneurship
#ENT300
#DAIS
#DiplomaInAccountingInformationSystem
#UiTMPerlis
#august2013
#InstaMagAndroid

Rasa sangat bertuah.
Walau seketika,
ia sangat bermakna.


Kita sendiri tak sedar bila bermulanya sesuatu perhubungan. Kerana disaat berada jauh dari mata dan kehilangan, baru kita sedar perhubungan walau sementara adalah sangat bermakna.


HARGAILAH SESUATU


Selamat Malam

Rasa sangat bertuah.
Walau seketika,
ia sangat bermakna.


Kita sendiri tak sedar bila bermulanya sesuatu perhubungan. Kerana disaat berada jauh dari mata dan kehilangan, baru kita sedar perhubungan walau sementara adalah sangat bermakna.


HARGAILAH SESUATU


Selamat Malam

3 years old.
Hik Hik Hik
Done for sharing a moment 


Good Night Everybody.


#throwback

3 years old.
Hik Hik Hik
Done for sharing a moment


Good Night Everybody.


#throwback

1992
#throwback

1992
#throwback

Selamat Pagi, 
BUDDIES -.-


Hari ni hari Rabu.
Cakap kat diri, esok dah Khamis.
Lepas tu Jumaat.
Sabtu dan Ahad cuti !!!


Yeayy

Selamat Pagi,
BUDDIES -.-


Hari ni hari Rabu.
Cakap kat diri, esok dah Khamis.
Lepas tu Jumaat.
Sabtu dan Ahad cuti !!!


Yeayy

im not sure either it enter by itself or just felt down cause it love to stay on the washing machine.

introduce its name, DONAT.

oryte, 
we want to wish

GOOD NIGHT, buddies ;)
have a sweet dream and dont forget to recite the doa. 
Assalamualaikum.

im not sure either it enter by itself or just felt down cause it love to stay on the washing machine.

introduce its name, DONAT.

oryte,
we want to wish

GOOD NIGHT, buddies ;)
have a sweet dream and dont forget to recite the doa.
Assalamualaikum.

Sama-samalah kita amalkan doa ni ;)
#InstaMagAndroid

Sama-samalah kita amalkan doa ni ;)
#InstaMagAndroid

Ya Allah yang tercinta… Pasrahkanlah aku dengan takdir-Mu… Sesungguhnya apa yang telah Engkau takdirkan Adalah yang terbaik untukku… Sesungguhnya Engkau Maha Mengetahui… Segala yang terbaik buat hamba-Mu ini…